Cos de cumparaturi

(+40)725.023.551

Livram in toata Romania !

Politica de Confidențialitate pentru tutuneria.ro

Ultima actualizare: 10.12.2021

TUTUNGERIE SRL („noi”, „compania” sau „tutuneria.ro”) respectă intimitatea vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru și se angajează să protejeze datele personale ale acestora. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile pe care le primim atunci când utilizați site-ul nostru tutuneria.ro.

Informațiile pe care le colectăm

Informații furnizate de dvs.

  • Date de identificare personală: cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon, atunci când vă înregistrați pentru un cont, plasați o comandă sau comunicați cu noi.
  • Informații de plată: detalii necesare pentru procesarea plăților, inclusiv numărul cardului de credit/debit, data de expirare și codul CVV, pe care nu le stocăm pe serverele noastre.

Informații colectate automat

  • Date despre utilizare: informații despre cum interacționați cu site-ul nostru, cum ar fi paginile vizitate, timpul petrecut pe site și acțiunile efectuate.
  • Date tehnice: adresa IP, tipul browserului, limba browserului, sistemul de operare și alte tehnologii pe dispozitivul pe care îl folosiți pentru a accesa site-ul.

Cum folosim informațiile dvs.

Informațiile colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă furniza produsele și serviciile solicitate.
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. pe site.
  • Pentru a comunica cu dvs. despre comenzi, produse, servicii și oferte promoționale.
  • Pentru a detecta, preveni și aborda problemele tehnice sau de securitate.

Partajarea informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu tranzacționăm datele dvs. personale cu terțe părți în scopuri comerciale. Putem divulga informațiile dvs. personale în următoarele circumstanțe:

  • Furnizorilor de servicii terți care ne ajută în operațiunile de afaceri (de exemplu, procesarea plăților, expedierea produselor).
  • Pentru a respecta obligațiile legale, cum ar fi răspunsul la cererile autorităților legale.

Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau a modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate a datelor personale. Cu toate acestea, nicio metodă de transmisie prin Internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură, astfel încât nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau limita utilizarea datelor dvs. personale. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi sau aveți întrebări despre această politică, vă rugăm să ne contactați la [inserați adresa de e-mail].

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată ocazional. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestei politici și, în cazuri semnificative, prin alte mijloace, cum ar fi trimiterea unui e-mail sau postarea unui anunț pe site.

Livrare in toata Romania

Pentru orice comanda plasata pe site

Retur garantat

14 zile drept de returnare

Garantia calitatii

Produse de calitate premium

Plata la livrare

Te asiguri ca primesti produsul pe care l-ai comandat