...
Cos de cumparaturi

(+40)725.023.551

Livram in toata Romania !

Bine ați venit pe tutuneria.ro, un site operat de TUTUNGERIE SRL (denumit în continuare „noi”, „ne”, „compania” sau „tutuneria.ro”). Accesând și utilizând acest site, vă angajați să respectați următorii Termeni și Condiții („Termeni”), precum și toate legile și reglementările aplicabile. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza serviciile noastre.

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului tutuneria.ro, recunoașteți că ați citit, înțeles și acceptat să fiți legat de acești Termeni și de Politica noastră de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Modificări ale Termenilor

TUTUNGERIE SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni oricând fără notificare prealabilă. Modificările vor deveni efective imediat după publicarea lor pe site. Prin continuarea utilizării serviciilor noastre după astfel de modificări, acceptați să respectați Termenii revizuiți.

Utilizarea Site-ului

Site-ul tutuneria.ro este destinat exclusiv utilizatorilor care au vârsta legală de a achiziționa produse de tutun în jurisdicția lor. Prin utilizarea acestui site, declarați și garantați că aveți vârsta legală pentru a achiziționa astfel de produse.

Proprietatea Intelectuală

Toate conținuturile site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini și software, sunt proprietatea TUTUNGERIE SRL sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate de legile drepturilor de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, republicați, încărcați, postați, transmiteți sau distribuiți materialul de pe site în niciun fel fără permisiunea scrisă a noastră.

Limitarea Răspunderii

TUTUNGERIE SRL nu garantează acuratețea, completitudinea sau utilitatea informațiilor prezentate pe site. Compania nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea informațiilor de pe acest site.

Legături către Site-uri Terțe

Site-ul tutuneria.ro poate conține legături către site-uri terțe care nu sunt operate sau controlate de TUTUNGERIE SRL. Compania nu este responsabilă pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe.

Jurisdicție și Legi Aplicabile

Acești Termeni și condițiile vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, fără a da efect principiilor conflictelor de legi. Orice dispută legată de acești Termeni va fi supusă exclusiv jurisdicției curților din România.

Livrare in toata Romania

Pentru orice comanda plasata pe site

Retur garantat

14 zile drept de returnare

Garantia calitatii

Produse de calitate premium

Plata la livrare

Te asiguri ca primesti produsul pe care l-ai comandat

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.